کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند

سفارت ایران در لندن: اتهامات علیه سپاه فاقد اعتبار است

سفارت ایران در لندن: اتهامات علیه سپاه فاقد اعتبار است سفارت ایران در انگلیس در واکنش به کمپین بدخواهانه نمایندگان پارلمان این کشور علیه سپاه پاسداران گفت: اتهامات تروریسم علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی فاقد دلیل است و بر اساس برنامه‌های سیاسی انجام می‌شود و تنها به نفع برخی منافع است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۱ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: ۲۳۶۹۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، سفارت جمهوری اسلامی ایران در انگلیس در واکنش به کمپین بدخواهانه نمایندگان پارلمان انگلیس برای ممنوعیت فعالیت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای تاکید کرد که درخواست برای منع فعالیت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از سوی چند فرد و گروه خاصی که قصد کاهش و تخریب روابط ایران و انگلیس را دارند، مطرح شده است.

 

به گزارش "میدل ایست آی"، سفارت ایران در بیانیه خود اعلام کرد: «ما معتقدیم که فشارها علیه سپاه تحت تأثیر بازیگران خارجی، به ویژه رژیم اسرائیل است که سابقه خصومت با ایران دارد.»

 

در این بیانیه همچنین آمده است: «این تلاش به جای ارتقای صلح و ثبات در منطقه، در خدمت تشدید تنش‌ها و ایجاد تقابل است.»

 

سفارت ایران همچنین گفت: «نقش سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مقابله با "تهدیدات تروریستی و گروه‌های افراطی" در خاورمیانه، از جمله داعش، بسیار مهم بوده است.»

 

در این بیانیه آمده است: «اتهامات تروریسم علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی فاقد اعتبار است و بر اساس برنامه‌های سیاسی انجام می‌شود و تنها به نفع برخی منافع است.»

 

در نامه ادعایی روز پنجشنبه که توسط برخی از نمایندگان و اعضای مجلس اعیان انگلیس امضا شده، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مسئول "ترور مخرب" در خاورمیانه خوانده شده است./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار